AKCESORIA DO SZKŁA HARTOWANEGO

OŚWIADCZENIE KORONAWIRUS

Szanowni Państwo,

Pragniemy poinformować, że CDA Polska Sp. z o.o. Sp.k., ściśle monitoruje wszystkie aktualizacje dotyczące sytuacji związanej z wirusem COVID-19.

Ze względu na rosnące obawy uznaliśmy za stosowne wydanie oświadczenia dotyczącego podejmowanych przez nas działań.

Celem zapewnienia bezpieczeństwa pracownikom i naszym partnerom biznesowym, wprowadziliśmy szereg środków ostrożności: zastosowaliśmy się do zaleceń instytucji Państwowych oraz WHO i zaostrzyliśmy wewnętrzne procedury dotyczące profilaktyki, zasad organizacji spotkań i wyjazdów służbowych a także codziennej pracy. Co za tym idzie, firma CDA Polska umożliwiła części pracowników wykonywanie obowiązków w trybie pracy zdalnej, oraz do odwołania zawiesiła możliwość bezpośrednich odwiedzin we wszystkich oddziałach z wyjątkiem dostawców i firm transportowych zapewniających ciągłość działania firmy.

Pragniemy zapewnić Państwa, iż w obecnej sytuacji nie spodziewamy się żadnego wpływu na jakość obsługi naszych Klientów. Wszystkie zamówienia są na bieżąco realizowane i jesteśmy przygotowani na przyszłe potrzeby naszych Klientów. Stan zapasów znajduje się na bezpiecznym poziomie i jest regularnie uzupełniany.

W związku z powyższym chcielibyśmy poinformować, że w najbliższym czasie do odwołania przedstawiciele naszych działów sprzedaży pracują zdalnie, prosimy więc o składanie zamówień drogą mailową, lub telefonicznie. Rekomendujemy również składanie zamówień poprzez sklep internetowy który dostępny jest 24 h przez 7 dni w tygodniu.

Zamówienia z odbiorem osobistym możliwe są po wcześniejszym złożeniu zamówienia w w/w formach, w strefach do tego specjalnie wyznaczonych na terenie firmy.

W razie konieczności będziemy informować na bieżąco o dalszych ewentualnych zmianach.

Zarząd CDA Polska

Znajdź nas na Facebook